Uw veiligheid, onze zaak!

Diensten

Evenementenbeveiliging

Het vakgebied waar wij ons in specialiseren. Of u nu op zoek bent naar gastheren met een beveiligersachtergrond, een training voor uw personeel op het gebied van (evenementen)beveiliging of graag voor uw evenement een beveiligingsplan wil laten schrijven, wij kunnen dit voor u realiseren. Door onze transparante werkwijze weet u vooraf wie er komt, wat de kosten zijn en wat u van ons mag verwachten. Daarnaast kunnen wij er ook voor zorgen dat uw evenementen locatie geen ongewenste bezoekers trekt buiten de tijden dat het evenement gaande is. Wij leveren zowel de apparatuur die hierbij kan helpen als de beveiliger die s'nachts een oogje in het zeil houdt.

Winkelbeveiliging 

Voor u is niets zo belangrijk als het gevoel dat uw gasten hebben wanneer ze uw winkel bezoeken. Wij zorgen ervoor dat ze met een veilig en vertrouwd gevoel uw winkel verlaten, want in de eerste plaats zijn wij de gastheer of vrouw. Niet onbelangrijker is uw gevoel en de veiligheid van uw spullen. Onze getrainde en ervaren beveiligers zorgen ervoor dat uw spullen veilig zijn en door oplettend en proactief op te treden, voorkomen we escalatie in uw winkel. Deze aanpak ziet u terug in een daling van de dervingcijfers voor gestolen producten.

Horecabeveiliging 

Degene aan de deur is het eerste gezicht die uw gasten zien bij het betreden van uw zaak. Daarom werken wij alleen met frisse en communicatief sterke gastheren en vrouwen. Onze mensen maken op het juiste moment een praatje, voelen een situatie goed aan en zullen altijd eerst de-escalerend optreden mocht iemand zich toch misdragen. Gelukkig komt het merendeel van uw gasten voor een goede tijd en wij zorgen ervoor dat ze met een goed gevoel uw zaak verlaten. Tot de volgende keer!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            

audience-1850119
audience-1850119
audience-1867754
audience-1867754
audience-828584
audience-828584
audience-868074
audience-868074
cctv-1144371
cctv-1144371