Uw veiligheid, onze zaak!

Diensten

Evenementenbeveiliging

Het vakgebied waar wij ons in specialiseren. Of u nu op zoek bent naar gastheren met een beveiligersachtergrond, een training voor uw personeel op het gebied van (evenementen)beveiliging of graag voor uw evenement een beveiligingsplan wil laten schrijven, wij kunnen dit voor u realiseren. Door onze transparante werkwijze weet u vooraf wie er komt, wat de kosten zijn en wat u van ons mag verwachten. Daarnaast kunnen wij er ook voor zorgen dat uw evenementen locatie geen ongewenste bezoekers trekt buiten de tijden dat het evenement gaande is. Wij leveren zowel de apparatuur die hierbij kan helpen als de beveiliger die s'nachts een oogje in het zeil houdt.

Security auditing

Voor u is niets zo belangrijk dan dat de maatregelen die u heeft getroffen op het gebied van beveiliging en veiligheid, kwalitatief van hoog niveau zijn en ook hun doel waarmaken. Of het nu gaat om de hekkenlijnen binnen een voetbalstadion, het geschreven beveiligingsplan of de beveiligingsorganisatie die u heeft ingehuurd; kwaliteit is meetbaar. Toch lopen veel organisaties er tegenaan om inzichtelijk te krijgen of en hoe de betreffende maatregel nog beter kan. Door het uitvoeren van een audit maken wij dat inzichtelijk voor u. 

Beveiliging betaald voetbal 

De media staat er vol van, de misdragingen van een klein groepje supporters. Binnen Premium Security hebben wij diverse beveiligers met veel werkervaring binnen het betaald voetbal, veelal met leidinggevende ervaring. Door het (structureel) inzetten van deze beveiligers, krijgt u weer grip op de supporters. Wij kunnen dan ook een passende oplossing bieden als u op zoek bent om uw beveiligingsorganisatie, van steward tot beveiliger, naar een hoger niveau te tillen. Wij kunnen trainingen verzorgen maar ook is het mogelijk om net voor die belangrijke risicowedstrijd wat extra ervaring binnen uw team te plaatsen.