Uw veiligheid, onze zaak!

Over ons

Veiligheid is voor veel mensen vanzelfsprekend; veilig naar een festival gaan, veilig winkelen of gewoon veilig over straat lopen. Er komt echter veel bij kijken om deze veiligheid te garanderen en dat is precies wat wij van Premium Security doen. Uw veiligheid is onze zaak!

Ons bedrijf bestaat uit frisse en bekwame medewerkers die, ieder in hun eigen rol, een steentje bijdrage om de veiligheid te garanderen waar u als klant om vraagt. Zo beschikken onze (evenementen)beveiligers over voldoende ervaring en kennis om de meest uiteenlopende situaties het hoofd te bieden. In eerste instantie zijn wij gastheer of gastvrouw maar als het moet, treden we kordaat en rechtvaardig op. Dit alles om naar uw wens een veilige omgeving te creëren, zodat uw gasten kunnen doen waarvoor ze zijn gekomen, genieten!

Naast het leveren van (evenementen)beveiligers, voeren wij ook audits uit waarin uw (ingehuurde) beveiligingsorganisatie centraal staat. Of wij nu gaan kijken naar de fysieke beveiligingsmaatregelen die u heeft getroffen, zoals bijvoorbeeld het ontvangstproces van uitsupporters binnen een voetbalstadion, of naar de kwaliteit van de beveiligingsorganisatie die u heeft ingehuurd; het doel is dit proces te verbeteren en optimaliseren.


Wie zijn wij?

Na zijn militaire carrière als officier bij de Koninklijke Landmacht en na vele jaren in het management van commerciële organisaties te hebben gewerkt, is de oprichter van Premium Security begonnen in de (evenementen)beveiliging. Zijn wens was om weer met mensen te werken en waar veiligheid het centrale vraagstuk is. Zijn opgebouwde ervaring, een organisatie waarin zowel de klant als medewerker centraal staan, zijn de grondslag van Premium Security geworden en worden bij elke opdracht uitgedragen. Wij zijn een organisatie die achter zijn personeel staat, een goede betaling biedt, zorgt voor een gedegen opleiding en enkel de meest capabele beveiligers selecteert om zo een Premium dienstverlening te kunnen bieden aan haar klanten.