Uw veiligheid, onze zaak!

Over ons

Veiligheid is voor veel mensen vanzelfsprekend; veilig naar een festival gaan, veilig winkelen of gewoon veilig over straat lopen. Er komt echter veel bij kijken om deze veiligheid te garanderen en dat is precies wat wij van Premium Security doen. Uw veiligheid is onze zaak!

Ons bedrijf bestaat uit frisse en bekwame medewerkers die, ieder in hun eigen rol, een steentje bijdrage om de veiligheid te garanderen waar u als klant om vraagt. Zo beschikken onze (evenementen)beveiligers over voldoende ervaring en kennis om de meest uiteenlopende situaties het hoofd te bieden. In eerste instantie zijn wij gastheer of gastvrouw maar als het moet, treden we kordaat en rechtvaardig op. Dit alles om naar uw wens een veilige omgeving te creëren, zodat uw gasten kunnen doen waarvoor ze zijn gekomen, genieten!


Wie zijn wij?

Na mijn militaire carrière als officier bij de Koninklijke Landmacht heb ik vele jaren in het management van commerciële organisaties gewerkt. Uiteindelijk heb ik mijzelf de spiegel voorgehouden nadat ik merkte dat deze rol niet bij mij paste en ik het miste om weer echt met mensen te werken. Als militair staat de veiligheid van anderen voorop, dat wordt er met de paplepel ingegoten en dat is waar mijn hart ligt. 

Ik heb in de keuken mogen kijken bij een groot evenementenbeveiligingsbedrijf en heb veel raakvlakken gezien met mijn militaire opleiding. Ik heb besloten om hetgeen ik heb geleerd in deze rol en in mijn militaire carrière, te gaan toepassen in mijn eigen bedrijf. Zo is Premium Security ontstaan, een organisatie die achter zijn personeel staat, een goede betaling biedt, zorgt voor een gedegen opleiding en enkel de meest capabele beveiligers selecteert om zo een Premium dienstverlening te kunnen bieden aan haar klanten!