Uw veiligheid, onze zaak!

Welkom op onze website


Onze naam zegt eigenlijk alles al, een Premium dienstverlening binnen de beveiliging is wat u van ons mag verwachten. Voor minder doen wij het niet.  Wij leveren evenementenbeveiligers, beveiligers en voeren security audits uit om uw beveiligingsorganisatie te optimaliseren. Onze (evenementen)beveiligers, onze planning en het directe contact met uw eigen projectmanager is wat ons onderscheidt van de rest. Op deze site kunt u informatie vinden over onze dienstverlening, een offerte aanvragen of een afspraak maken met één van onze security professionals. Heeft u gewoon een vraag, dan kunt ook direct contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord! 


Nieuws


Terug naar overzicht

19-10-2021

Zorgen over veiligheid op evenementen neemt toe!

Volgens de Nederlandse veiligheidsbranche is er meestal onvoldoende aandacht voor de risico's en veiligheid op evenementen vanuit de overheid. Zo is er bijna geen zicht op de kwaliteit van beveiligers.

Ook in de praktijk merken wij vaak dat er grote verschillen zijn binnen de kwaliteit van beveiligers die werken op evenementen. Vooral veroorzaakt door een schaarste aan (goede) evenementenbeveiligers, worden er snel veelal jonge personen opgeleid waarbij de aandacht voor kwaliteit niet voorop staat. Dit zie je dan weer terug op de werkvloer. Daarnaast nemen het aantal evenementen flink toe, waardoor er steeds meer vraag is naar de evenementenbeveiliger, een groep die juist door de coronacrisis is afgenomen.

Ondanks deze frictie tussen een groeiende vraag maar dalende aanbod, speelt nog steeds dat organisatoren het liefst zo min mogelijk kosten hebben die gemoeid gaan met de inhuur van evenementen beveiligers. Daardoor zie je ook steeds vaker een scheve balans van service en beveiligingspersoneel op de werkvloer. Dit alles komt wederom niet ten goede aan de algemene veiligheid op evenementen.Terug naar overzicht