Uw veiligheid, onze zaak!

Welkom op onze website


Onze naam zegt eigenlijk alles al, een Premium dienstverlening binnen de beveiliging is wat u van ons mag verwachten. Voor minder doen wij het niet.  Wij leveren evenementenbeveiligers, beveiligers en voeren security audits uit om uw beveiligingsorganisatie te optimaliseren. Onze (evenementen)beveiligers, onze planning en het directe contact met uw eigen projectmanager is wat ons onderscheidt van de rest. Op deze site kunt u informatie vinden over onze dienstverlening, een offerte aanvragen of een afspraak maken met één van onze security professionals. Heeft u gewoon een vraag, dan kunt ook direct contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord! 


Nieuws


Terug naar overzicht

11-05-2022

Last minute festivals onmogelijk door tekort beveiligers!

In de beveiligingsbranche zijn de tekorten zo groot, dat bedrijven geen beveiligers kunnen leveren voor evenementen, vooral als het om last-minute bijeenkomsten gaat. Het verbaast spelers dan ook niet dat de gemeente Amsterdam niet voldoende beveiligers kon inhuren voor een eventuele huldiging van Ajax op het Museumplein.

Sander van der Walle van W&R Beveiliging moet regelmatig 'nee' verkopen, bijvoorbeeld laatst tegen een grote tiendaagse kermis. Er zitten ook klanten bij waar hij jaren voor heeft gewerkt. "Heel vervelend", vindt hij.

Voor veel beveiligers in de horeca en evenementenbranche is beveiligen een bijbaan naast ander werk. Toen tijdens de coronacrisis niks of weinig meer open was en doorging, gingen beveiligers iets anders doen, zegt Van der Walle, die zo'n veertig procent van zijn mensen zag vertrekken.

"Ze hebben iets anders gezocht of vonden het thuis ook wel lekker op de bank. En ik heb het idee dat de jeugd lekker zelf wil stappen en echt niet wil werken, en ook gespaard heeft tijdens corona."

(bron NOS.nl)Terug naar overzicht