Uw veiligheid, onze zaak!

Welkom op onze website


Onze naam zegt eigenlijk alles al, een Premium dienstverlening is wat u van ons mag verwachten. Voor minder doen wij het niet.  Onze beveiligers, onze planning en het directe contact met uw eigen adviseur is wat ons onderscheidt van de rest. Daarnaast betalen wij onze beveiligers meer dan in de markt gebruikelijk is, zo kunnen wij de kwaliteit van ons personeel belonen en behouden. En omdat wij efficiënt werken, kunnen wij tegen een aantrekkelijk tarief een Premium service verlenen.

Op deze site kunt u informatie vinden over onze dienstverlening, een offerte aanvragen of een afspraak maken met één van onze adviseurs. Heeft u gewoon een vraag, dan kunt ook direct contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord!

 

 

Nieuws


Terug naar overzicht

24-06-2021

Tekort aan evenementenbeveiligers!

Wist u dat er in 2019 al een tekort was van meer dan duizend evenementenbeveiligers en dit gat soms wordt gedicht met niet gekwalificeerd personeel? Voorkom dat uw evenement in het water valt en vraag tijdig bij ons een offerte aan. Wij zorgen er dan voor dat wij goed gekwalificeerd personeel regelen en uiteraard voldoende mensen achter de hand hebben om uw evenement tot een succes te maken!Terug naar overzicht