Uw veiligheid, onze zaak!

Welkom op onze website


Onze naam zegt eigenlijk alles al, een Premium dienstverlening binnen de beveiliging is wat u van ons mag verwachten. Voor minder doen wij het niet.  Wij leveren evenementenbeveiligers, beveiligers en voeren security audits uit om uw beveiligingsorganisatie te optimaliseren. Onze (evenementen)beveiligers, onze planning en het directe contact met uw eigen projectmanager is wat ons onderscheidt van de rest. Op deze site kunt u informatie vinden over onze dienstverlening, een offerte aanvragen of een afspraak maken met één van onze security professionals. Heeft u gewoon een vraag, dan kunt ook direct contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord! 


Nieuws


Terug naar overzicht

07-11-2022

Nieuwe huisstijl online!

Wij zijn even "offline" geweest maar wel met een goede reden; een nieuwe huisstijl en website! Nu hebben we ook een premium logo en uitstraling, passend bij ons bedrijf en dienstverlening. Zowel op onze kleding als website prijkt dit chique gouden logo waar we dan stiekem best een beetje trots op zijn.

Daarnaast zijn we vanaf nu ook bereikbaar op ons nieuwe vaste nummer namelijk 073 - 234 0 432 maar uiteraard ook via de mail op info@premium security.nl. Dus heeft u een vraag of bent u gewoon benieuwd naar wat er nu zo premium is aan onze dienstverlening? Bel of mail ons dan gerust.

 premium-security.jpg


Terug naar overzicht