Uw veiligheid, onze zaak!

Welkom op onze website


Onze naam zegt eigenlijk alles al, een Premium dienstverlening binnen de beveiliging is wat u van ons mag verwachten. Voor minder doen wij het niet.  Wij leveren evenementenbeveiligers, beveiligers en voeren security audits uit om uw beveiligingsorganisatie te optimaliseren. Onze (evenementen)beveiligers, onze planning en het directe contact met uw eigen projectmanager is wat ons onderscheidt van de rest. Op deze site kunt u informatie vinden over onze dienstverlening, een offerte aanvragen of een afspraak maken met één van onze security professionals. Heeft u gewoon een vraag, dan kunt ook direct contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord! 


Nieuws


Terug naar overzicht

05-07-2023

Nieuwe aanwinst voor Premium Security!

Tromgeroffel, spotlights aan en confetti in de lucht! Maak plaats voor onze nieuwe beveiligings-superster, Benoit, bij Premium Security! 🎉

Benoit komt ons versterken als Manager Operations. We kunnen niet wachten om te zien wat hij in petto heeft. Met zijn ervaring als coördinator binnen de evenementenwereld en zijn vaardigheden als centralist, waar hij beveiligers aanstuurt, is hij de perfecte aanvulling op ons team.

Benoit heeft als coördinator binnen de evenementenwereld al heel wat spectaculaire evenementen meegemaakt. Van rockconcerten tot festivals en van sportwedstrijden tot festivalcampings, hij heeft ze allemaal beveiligd alsof het zijn eigen privéfeestje was. Hij weet precies hoe hij de touwtjes in handen moet nemen en elk evenement soepel moet laten verlopen. Maar laten we eerlijk zijn, evenementenbeveiliging kan soms net zo verrassend zijn als een goochelshow. Gelukkig heeft Benoit altijd een truc achter de hand om te zorgen dat het operationele gedeelte soepel verloopt. Of het nu gaat om het jongleren met planningen, het afweren van onverwachte uitdagingen of het temmen van lastige bezoekers, hij doet het met een ongeëvenaarde flair en op zijn eigen manier.

Dus, beste Benoit, bereid je voor op een spetterend avontuur bij Premium Security! Vanaf nu is het jouw taak om ons team van beveiligingsrocksterren te leiden. We weten zeker dat je met jouw expertise, charisma en directe communicatie de show zult stelen.

Welkom bij Premium Security, Benoit!Terug naar overzicht