Uw veiligheid, onze zaak!

Voor beveiligers

Bij ons staat niet alleen de klant centraal, jij als beveiliger bent voor ons minstens zo belangrijk. Helaas kom jij in de wereld van beveiliging niet altijd op de eerste plaats. Minimale betaling, geen gedegen opleiding of commitment vanuit de organisatie die juist aan jou geld verdient. Onze filosofie is anders! Wij geloven er namelijk in dat als wij goed zijn voor jou door je bovengemiddeld te betalen, te scholen via onze Premium Academy en proberen zoveel mogelijk rekening te houden met jouw wensen tijdens het plannen, jij ook goed bent voor ons en onze klanten!

Enkele voorbeelden wat ons uniek maakt en waarom wij denken dat jij graag met ons samenwerkt? Wanneer jij als ZZP-er voor ons op een opdracht aan de slag gaat, betalen wij jouw factuur uit binnen twee weken. Zo hoef je nooit op jouw geld te wachten! Daarnaast krijg je voor elk uur dat je voor ons werkt punten, punten die je aan het einde van het jaar een mooi cadeau opleveren! BHV en andere cursussen die wij belangrijk vinden krijg je van ons!

Wil jij weten of wij een goede match zijn en wil je graag goed betaald aan de slag op de vetste festivals? Neem dan contact met ons op. Ook als je nog niet de juiste papieren hebt kun je gelijk aan de slag, de opleiding tot Event Security Officer (ESO) betalen wij!